COACHING

‘Een maagverkleining vraagt om goede zelfzorg. Je bent nog niet klaar als je in de uitslaapkamer ligt. Dan begint het pas.’

ANNETTE BORN COACHING (ABC)


Coaching houdt van alles in. Alles wat je maar kunt bedenken, wat je tegenkomt op het pad wanneer je op wat voor manier dan ook te maken krijgt met een maagverkleining. De kern van de mensen die mijn hulp inroepen zijn te verdelen in verschillende categorieën.


Categorieën

Onderstaande is maar een korte opsomming van vragen, zaken of problemen waar je mee kunt worstelen. Ik heb mijn praktijk geopend om juist die problematiek, vragen en onzekerheden weg te nemen. Bij mij is er alle vrijheid om rustig over zaken te praten waar je tegenaan loopt. Vergeet nooit dat ik zelf ook tegen heel veel zaken aan ben gelopen. Daarbij is geen enkele vraag of probleem vreemd. De drie categorieën:


  • Ik overweeg een operatie
    Wat kan ik verwachten? Waar start ik? In welk ziekenhuis? Is het eng? Aan welke criteria moet ik voldoen? Welke chirurg?

  • Ik ben aangemeld voor de operatie maar heb nog zoveel vragen
    Hoe zit het met de pijnbeleving? Ik ben bang, kan jij me geruststellen? Ik krijg veel negatieve reacties van mijn familie. Stel dat ik toch afgewezen word, wat kan ik dan nog doen? Wat voel je als je een dumping krijgt?

  • Ik ben geopereerd maar ik ben nog erg onzeker/angstig/ heb nog veel vragen of loop vast
    Ik denk dat ik teveel kan eten. Ik voel helemaal niets van die Gastric Bypass. Ik ben vaak misselijk. Ik vind dat ik te weinig afval. Ik val te veel af. Mijn haar valt uit, help!

Coachingmogelijkheden

Ik werk op afspraak in mijn praktijk in Zeist. Een consult duurt vijftig minuten. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om meer tijd te reserveren indien dat nodig is.

Mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk te komen kunnen een e-mailconsult afnemen, of een telefonisch consult afspreken. Er zijn dus diverse opties om mij te bereiken.


Prijzen

Alle facturen dienen contant te worden voldaan. Je krijgt een factuur mee naar huis. De consulten die niet plaatsvinden in de praktijk, zoals een telefonisch consult zullen worden gefactureerd. Deze dienen binnen veertien dagen te worden voldaan. Voor telefonische en/of e-mailconsulten dien je eerst persoonlijke gegevens te overleggen. De prijzen:


Coachingsessie€ 80,-
Voorlichtingsgesprek€ 80,-
Optioneel: extra half uur bijboeken € 35,-
E-mailconsult€ 80,-
Telefonisch consult max. 15 minuten€ 25,-

Consult aan huis

Indien gewenst is het mogelijk dat ik binnen een straal van veertig kilometer vanuit Utrecht aan huis kom. Hiervoor wordt 21 cent per kilometer gerekend. De voorrijkosten zijn twintig euro.INDIEN ER SPRAKE IS VAN MEDISCHE PROBLEMATIEK, SCHAKEL DAN ALTIJD DE DESBETREFFENDE SPECIALIST IN. MOCHT IK CONSTATEREN DAT ER SPRAKE IS VAN ZWARE GEESTELIJKE OF LICHAMELIJKE PROBLEMATIEK, ZAL IK ALTIJD DOORVERWIJZEN NAAR EEN ANDERE DISCIPLINE.

Lees hier de voorwaarden van Annette Born Coaching.