Boeken

Indien je alles wilt weten over maagverkleiningen maar je wilt de daadwerkelijke stap nog niet nemen, raad ik je aan mijn boeken te lezen. Hierin tref je alle informatie die je nodig hebt om te overwegen of een maagverkleinende operatie voor jou een goede keuze is.

‘Aangekomen! Na een maagverkleinende operatie’ ISBN 9789048441167
Op 17 maart 2017 is mijn nieuwe boek uitgekomen. Dit boek staat in het teken van de soms rauwe werkelijkheid wanneer je verwachtingen na een maagverkleinende op de proef worden gesteld. Wanneer je weer aankomt nadat je prachtig bent afgevallen. Wanneer je niet afvalt ondanks de operatie. Wanneer je moet dealen met het feit dat ook deze ingreep niet was wat je had gehoopt.

‘Van dik naar dun, mijn leven voor en na een maagverkleining’ ISBN 9789089752932
In dit boek mijn hele historie in het gevecht tegen de kilo’s. Waarom diëten mij uiteindelijk alleen maar dikker maakte. Waarom je uiteindelijk kiest voor zo’n ingrijpende operatie. De eerste stap naar de sportschool. Wat deed het met mij op dik te zijn? Hoe ziet mijn nieuwe leven eruit nu ik niet langer meer dik ben? Een boek wat verteld hoe een leven ruim 25 jaar in het teken stond van afvallen en aankomen. Iedere poging om mijn lijf af te laten vallen bleek een tevergeefse poging. Het is een zeer persoonlijk verhaal. Hét boek over: ‘hoe nu verder na het laatste dieet’.

‘Van dik naar dun, mijn leven voor en na een maagverkleining’ vanaf heden te koop bij o.a de Bruna, te bestellen bij iedere boekhandel in Nederland en België. Uiteraard kunnen gesigneerde boeken met een persoonlijke noot bij mij worden besteld.

‘Uitgelijnd, leven met een Gastric Bypass’ ISBN 9789491535222
Leven met een Gastric Bypass, wat is dat voor een leven? Is dat zwaar? Hoe gaat zo’n operatie? Waar start is het traject? Hoe ziet mijn leven eruit na de operatie? Hoeveel kan ik afvallen met een Gastric Bypass? ‘Uitgelijnd’ , is een helder en informatief boek waarin werkelijk alles aanbod komt over de Gastric Bypass. Een bariatrisch chirurg, een plastisch chirurg, een anesthesist, een diëtist,  een psycholoog, tal van Gastric Bypass patiënten vertellen alles over deze operatie. Rode draad door dit boek is mijn eigen verhaal wat ik schreef toen ik zelf in het operatietraject zat. Alle informatie die ik zelf vertel heb ik geschreven nét nadat ik het zelf had meegemaakt. Zo lag ik enkele uren na de operatie al te tikken over mijn operatiebeleving. Beter en dichterbij iedere aanstaande patiënt had ik het niet kunnen schrijven. Het is een eerlijk boek, niet alleen vol met informatie, maar ook recht uit het hart geschreven. ‘Uitgelijnd’, wordt geadviseerd door de chirurgen. Met een voorwoord van bariatrisch chirurg Maurits de Brauw verbonden aan het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, die ook zijn volledige medewerking gaf aan het boek.
‘Uitgelijnd’, is te bestellen bij iedere boekhandel in Nederland en België. Uiteraard ook verkrijgbaar op de online boekwinkel van o.a Bol. com. Wil je een gesigneerd exemplaar? Neem dan contact met mij op. Dan schrijf ik een persoonlijke boodschap in het boek.

‘Help! Ik wil een maagband’  ISBN 9789491119019
Leven met een maagband. Wat houdt dat in? Wat kan ik verwachten? Hoe ziet zo’n operatie eruit? Alle vragen over de maagband worden in dit boek beantwoord. Tevens een rode draad met mijn eigen ervaring. Let wel: de maagband wordt steeds minder geplaatst. Houdt er dus rekening mee dat de meest voorkomende operatie momenteel de Gastric Bypass operatie is. ‘Help, ik wil een maagband’, is te koop bij o.a Bol.com,  of te bestellen in de boekhandel.