Uitgelijnd, leven met een Gastric Bypass (2013)

Leven met een Gastric Bypass, wat is dat voor een leven? Is dat zwaar? Hoe gaat zo’n operatie? Waar start is het traject? Hoe ziet mijn leven eruit na de operatie? Hoeveel kan ik afvallen met een Gastric Bypass?


Uitgelijnd is een helder en informatief boek waarin alles aanbod komt over de Gastric Bypass. Een bariatrisch chirurg, een plastisch chirurg, een anesthesist, een diëtist, een psycholoog, tal van Gastric Bypass-patiënten vertellen alles over deze operatie. Alle informatie die ik zelf vertel heb ik geschreven nét nadat ik het zelf de operatie onderging. Uitgelijnd wordt geadviseerd door de chirurgen. Met een voorwoord van bariatrisch chirurg Maurits de Brauw, verbonden aan het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam, die ook zijn volledige medewerking gaf aan het boek.

Klik hier om het boek bij bol.com te bestellen.